Co-working and shop Ghent

2017 - 2019

Een voormalige opslagruimte voor caféspelen wordt heringericht. Eén van de vroegere garagepoorten wordt de nieuwe hoofdingang en geeft toegang tot een grote antechambre. Een agora die alle gemeenschappelijke functies herbergt. Er is een gemeenschappelijke keuken, eetplaats en sanitair. Groot genoeg om met een vorklift te manoeuvreren, ping-pong te spelen of om een receptie in te organiseren.

Drie rode eiken deuren markeren de adressen van de units: een winkelruimte en 2 kantoorruimtes. Overstaande deuren en binnenramen zorgen voor doorzichten en betrokkkenheid. 

De agora bevestigt zijn publiek karater: ze is steenachtig en slagvast. Terwijl de kantoren en winkel met kops houten vloeren de intimiteit opzoeken zonder de ruwheid van de voormalige opslagruimte te verliezen.



opdrachtgever: privé
budget: € 465.000,00
oppervlakte: 450 m2
status: opgeleverd
team: studio lauka.
foto’s: Aaron Michels

categorie: Commercial, Built




previousnext